- Преузми линк
- Имејл адреса
- Друге апликације
- Преузми линк
- Имејл адреса
- Друге апликације
Zalivena pita sa mesom ![👌🏻](https://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/tb6/1/16/1f44c_1f3fb.png)
![😋](https://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/t0/1/16/1f60b.png)
![👌🏻](https://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/tb6/1/16/1f44c_1f3fb.png)
![😋](https://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/t0/1/16/1f60b.png)
![💮](https://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/t70/1/16/1f4ae.png)
500g kora
Oko 500g mlevenog mesa
Začini ( so, suvi začin, biber)
2 glavice luka
Kisela voda i ulje za prelivanje kora
Za zalivanje :
4 jaja
2 dcl kisele vode
2dcl mleka
2dcl piva
![💮](https://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/t70/1/16/1f4ae.png)
Na malo ulja dinstati luk, dodati mu meso i začine po ukusu.
Pomešati 2dcl kisele vode i 50ml ulja za premazivanje kora.
Ređala sam kore u podmazan đuveč.
Svaku koru premazati sa vodom i uljem a na svaku drugu staviti 2,3 kašike fila.
Ređati dok se ne potroši sav materijal.
Pitu iseći na kocke željene veličine pa preliti sa 4 jaja, 2dcl kisele vode, 2dcl mleka i 2dcl piva koje smo sjedinili.
Ostaviti pitu bar pola sata da upije nadev pa onda staviti na pečenje. Kod mene je to bilo oko pola sata na 200°C.
Prelepa kremasta, veoma jednostavna pita, uživajte! ![🌸](https://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/tf0/1/16/1f338.png)
![🌼](https://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/t9b/1/16/1f33c.png)
![🌸](https://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/tf0/1/16/1f338.png)
![🌼](https://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/t9b/1/16/1f33c.png)
![🌺](https://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/t99/1/16/1f33a.png)
Hvala Vam na čitanju! 💗
Do novog recepta, ostajte mi zdravi i siti, voli Vas "Ivana u kuhinji"!
PRUŽITE MI PODRŠKU NA YOUTUBE KANALU( BESPLATNO): https://bit.ly/3aiCUyT
FACEBOOK GRUPA GDE MOŽETE PODELITI SVOJE RECEPTE I DRUŽITI SE SA NAMA: https://www.facebook.com/groups/395485067963650
Локација:
Сремска Митровица, Србија
- Преузми линк
- Имејл адреса
- Друге апликације
Коментари
Постави коментар