- Преузми линк
- X
- Имејл адреса
- Друге апликације
- Преузми линк
- X
- Имејл адреса
- Друге апликације
BELA LIMUN BAJADERA
I sloj:
II deo:
Istopiti 100g čokolade sa 4 kašike ulja, preliti preko prvog dela. Ostaviti na sobnoj temperaturi 10 minuta pa staviti u frižider na pola sata da se čokolada stegne.
Poslednji deo stavljati na OHLAĐEN kolač.
III deo:
400g šećera ušpinovati sa 1dcl vode, dodati 125g margarina, sve Istopiti na laganoj vatri. Skinuti sa vatre pa brzo umešati 250g mleka u prahu. (Najbolje je sastojke dobro izmiksati mikserom). Izliti preko ohlađene čokolade.
Savet:
Pre sečenja kolača, ostaviti ga na sobnoj temperaturi oko pola sata. Seći štanglice 5x2cm, ili željene veličine. Poslužiti.
Prijatno!
Hvala Vam na čitanju! 💗
Do novog recepta, ostajte mi zdravi i siti, voli Vas "Ivana u kuhinji"!
PRUŽITE MI PODRŠKU NA YOUTUBE KANALU( BESPLATNO): https://bit.ly/3aiCUyT
FACEBOOK GRUPA GDE MOŽETE PODELITI SVOJE RECEPTE I DRUŽITI SE SA NAMA: https://www.facebook.com/groups/395485067963650
#bajadera
#belalimunbajadera
#brzirecepti
#čokolada
#ivanaukuhinji
#keks
#kolači
#kolačizaslavu
#limun
#limunbajadera
#mlekouprahu
#recept
#sitnikolači
#slavskikolači
- Преузми линк
- X
- Имејл адреса
- Друге апликације
Коментари
Постави коментар